Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Pentru cei care nu au reușit să achiziționeze exclusivistul Lamborghini Centenario, băieții de la Duke Dynamics propun un kit aerodinamic inspirat de acele linii inconfundabile.

Citește și:

Lamborghini Sian – cel mai puternic model produs la SantAgata Bolognese

Fabrică de Ferrari și Lamborghini false, descoperită și închisă de poliție

Lamborghini Centenario este unul dintre cele mai frumoase modele create pe platforma lui Aventador, dar și unul dintre cele mai exlusiviste și prohibitive: producția a fost limitată la doar 40 de unități, fiecare cu un preț de 1,9 milioane de dolari.

Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Însă Aventador este, chiar și după opt ani de la apariția sa, foarte popular în vânzări; numai în 2018 s-au vândut 1.209 unități. Până în prezent, s-au vândut peste 8.300 de exemplare. Unii dintre aceștia vor, desigur, să-și facă Aventadorul să arate și mai deosebit, așa că apelează la atelierele de tuning. Iar Duke Dynamics are o ofertă foarte tentantă.

Kitul oferit de Duke Dynamics este inspirat de liniile lui Centenario, și schimbă radical modul în care arată mașina. Un exemplu elocvent este imaginea principală a articolului – dar vă invităm și în galeria foto pentru mai multe exemplificări ale acestui design. Munca pentru acest vizual este semnată de Marius Dumitrașcu, al cărui portofoliu include, printre altele, un Lamborghini Huracan (numit Arrow).

Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Kitul include, pe lângă partea dorsală inspirată din liniile lui Centenario, și un spoiler față agresiv, admisii frontale și laterale, capotă cu fante de ventilație, aripi și praguri evazate, și o nouă capotă a motorului. Față de versiunea standard, Aventadorul de la Duke Dynamics este cu 50 mm mai lat în față și cu 60 mm mai lat în dreptul aripilor spate.

Marele avantaj al pachetului este că elementele constituente sunt de sine stătătoare, montarea lor se face prin înlocuirea părților existente, nu prin tăierea sau modificarea lor; astfel, proprietarul poate oricând să se întoarcă la kitul standard al mașinii. În total sunt 26 de piese, compatibile atât cu Aventador LP 700-4 cât și cu Aventador S LP 740-4. Pachetul de personalizare propus de Duke Dynamics costă 50.000 de dolari.

Adaugă un comentariu