Hyundai a vândut în România mai multe electrice într-o lună decât în tot anul trecut

Hyundai a reușit performanță nemaiîntâlnită în istoricul său de vânzări în România, cu un record de comercializări al modelelor sale electrice.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Hyundai România a comunicat că în luna aprilie a acestui an a vândut cu 36% mai multe unități electrice decât în tot anul 2019. Asta după ce, în contextul vânzărilor trimestriale, brandul sud-coreean a vândut în intervalul ianuarie-martie 2020 cu 500% mai multe mașini decât în primele trei luni ale lui 2019.

„În contextul social pe care îl traversăm, preocuparea noastră principală este de a asigura cele mai bune servicii clienţilor noştri, în condiţii de maximă siguranță’, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România.

Cele două oferte electrice din gama Hyundai sunt Ioniq și Kona. Versiunea electrică a lui Ioniq — pentru că modelul este disponibil atât cu motorizare termică, cât și ca hibrid și electric — dispune de 136 de cai-putere alimentați de o baterie de 38,3 kWh, care îi conferă electricei o autonomie de până la 311 kilometri.

O adiție mai recentă în țara noastră este SUV-ul Kona, oferit în două versiuni distincte: cu 136 CP (și baterie de 39,2 kWh) și cu 204 CP (și baterie de 64 kWh). Autonomia maximă promisă de Kona este de 449 de kilometri.

    Claus says:

    Motivul e simplu. Cei care au facut comanda anul trecut in martie au primit masina abia anul acesta in aprilie.
    Practic in anul 2019 nu au fost alocate pentru Romania decat 2-3 bucati.

Adaugă un comentariu