Video: VW T-ROC, primul crossover Volkswagen, se va lansa oficial pe 23 august

Grupul Volkswagen a anunțat lansarea iminentă a lui VW T-ROC, primul crossover al mărcii. Acesta va ocupa o nișă liberă acum în portofoliul mărcii atunci când va ajunge în Europa, la sfârșitul acestui an.

T-ROC este conceput pentru a fi unul dintre modelele de bază ale gamei VW, alături de bestselleruri ca Golf, Polo sau Tiguan. Acesta va fi poziționat sub Tiguan și va fi completat în zona inferioară a gamei de viitorul crossover T-Cross, care va sosi pe piață undeva în cursulanului viitor.

Citește și: Volkswagen T-ROC va ajunge în producția de serie

Volkswagen poziționează T-ROC ca pe un model de lifestyle, acesta fiind prima încercare de acest fel a mărcii germane. Potrivit șefului de vânzări și marketing al mărcii, Jürgen Stackmann, T-ROC este poziționat ca un CUV (Crossover Utility Vehicle) și va dispune de conectivitate inovatoare și de cele mai moderne sisteme de asistență de pe piață.

Premiera noului model va avea loc pe 23 august, debutul pentru public fiind prevăzut pentru septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Nu mai puțin de șapte SUV-uri noi are în program VW până în 2020.

via | autonews.com

Adaugă un comentariu