Volkswagen Arteon, noul nume al modelului gata să înlocuiască CC-ul

Au trecut doar câteva zile de când Volkswagen a anunțat că modelul CC a ieșit de pe linia de asamblare din cauza vânzărilor slabe. Dar iată că nemții au avut un plan bine pus la punct. De ce spunem asta? Pentru că Volkswagen a anunțat modelul care îl înlocuiește pe CC.

Numele său este Volkswagen Arteon și este descris drept un coupe cu patru uși care va fi poziționat deasupra lui Passat. Pentru a ne pune imaginația și mai mult pe jar, nemții au venit și cu prima schiță oficială a lui Volkswagen Arteon.

“Arteon trezește interesul încă de la prima vedere, datorită designului său expresiv, dar surprinde totodată cu caracteristicile sale practice: acestă combinație este unică!”, a declarat Tobias Suhlmann, designer.

Și pentru a nu ne pierde în detalii, Volkswagen a explicat și de unde provine denumirea Arteon. Numele este format din două componente “Art” (“Artă” în limba engleză), cuvânt care descrie liniile emoționale, și din sufixul “eon” care marchează modelul ca fiind unul premium.

Noul Volkswagen Arteon va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2017. Debutul pe piață va avea loc în vara anului viitor.

Adaugă un comentariu