Volkswagen Atlas – Poze și detalii oficiale

Volkswagen a lansat în mod oficial noul SUV Atlas. Modelul este destinat în special pieței din SUA, are șapte locuri și vrea să stârnească interesul familiilor.

Noul Volkswagen Atlas măsoaăr 5.037 de milimetri, cu aproximativ 200 de milimetri mai mult decât Touareg și are la bază aceeași platformă MQB. La interior, Volkswagen a venit cu o metodă nouă pentru accesarea ușoară a rândului trei de scaune, chiar și atunci când pe bancheta din spatele șoferului se află un copil. Și pentru că am ajuns la interior vă spunem că Volkswagen Atlas folosește Digital Cockpit și sistemul de infotainment compatibil cu cu Apple CarPlay, Android Auto sau MirrorLink.

2017-volkswagen-atlas-1

În momentul lansării, Volkswagen Atlas va fi oferit alături de două propulsoare pe benzină. Primul are patru cilindri și 2,0 litri și produce 241 CP. Resursele sut puse în valoare cu ajutorul unei transmisii automate cu 8 trepte și va fi oferit doar cu tracțiune față. Cel de-al doilea motor oferit de germani are 3,6 litri și 6 cilindri și produce 283 CP. Acesta poate fi comandat și alături de sistemul de tracțiune integrală 4Motion.

În dreptul sistemelor de siguranță și asistare, Volkswagen Atlas bifează următoarele: Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, Blind Spot Monitor, Lane Departure Warning, Autonomous Emergency Braking și Automatic Post-Collision Braking System.

Noul Volkswagen Atlas va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar penttru moment va fi disponibil doar pe piața din SUA.

Adaugă un comentariu