Volkswagen I.D. Crozz a fost prezentat oficial

Volkswagen a prezentat noul Crozz, cel de-al treilea concept care face parte din familia I.D.. Acesta folosește platforma MEB, are portiere spate care culisează și un plafon inspirat de forma coupe-urilor.

Partea frontală se înscrie în noua filozofie de design care a debutat pe familia I.D. și se face remarcată prin blocurile optice ascuțite, prin logo-ul luminat și prin forma aerodinamică dusă la extrem.

Interiorul este și el unul futurist, cu elemente care anunță un viitor autonom. Spațiul pentru toți cei patru ocupanți este unul generos, în ciuda plafonului plonjat. Accesul pe locurile din spate se face extrem de ușor datorită portierelor care culisează, dar și datorită faptului că I.D. Crozz nu are montant B.

Sub capota conceptului german se află două motoare electrice care oferă un total de 302 CP (aceeași structură folosită și pe Skoda Vision E Concept). Viteza maximă se oprește la 180 km/h, iar autonomia se cifrează la 500 de kilometri. Totodată, I.D. Crozz integrează și tehnologia I.D. Pilot, un sistem de conducere autonomă.

Conform Volkswagen, primul model electric de serie produs de constructorul din Wolfsburg va ajunge pe piață în 2020.

Via | Motor1

Adaugă un comentariu