Skoda Vision E concept – Poze și detalii cu electricul ceh

Deși mai sunt doar câteva ore până la deschiderea oficială a Salonului Auto de la Shanghai, Skoda a profitat de un eveniment special și a prezentat Vision E concept. Prototipul folosește un sistem de propulsie electric și elemente de design care vor influența viitoarea gamă de modele.

Skoda Vision E concept folosește două moatoare electrice și oferă un total de 302 CP prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală. Viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 180 km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în șase secunde. Pentru că avem în față un concept electric, vă spunem că autonomia ajunge la 500 de kilometri.

În plus, oficialii Skoda spun că Vision E concept va putea fi încărcat în procent de 80% în doar 30 de minute atunci când se folosește o instalație de putere mare.

La baza lui Skoda Vision E concept se află platforma MEB. Odată cu aceste noutăți, Skoda ne anunță că în 2020 vom face cunoștință cu primul lor model electric. Până în 2025, alte patru mașini 100% eco vor ajunge în producția de serie. În tot acest timp, cehii vor veni cu versiuni hibride pentru modelele din gamă.

Foto | AutoExpress

Adaugă un comentariu