5 vedete care conduc mașini din cale afară de ieftine

Au bani, zeci de mii fani și contracte de publicitate grase. Cu toate acestea, există vedete care nu intenționează să epateze. Aceste persoane publice conduc mașini comune, chiar dacă și-ar permite oricând supercaruri.

1. Britney Spears
Cântăreața care a făcut furori în 1999 cu hitul “…Baby one more time” se deplasează de colo colo la volanul unui Mini Cooper. Mașina cu pricina nu costă mai mult de 25.000 de dolari, dar artista este mulțumită că o poate parca ușor.

britney

2. Leonardo DiCaprio
Un ecologist convins, Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood. Și ce? Acesta conduce cu demnitate un automobil eco marca Toyota Prius. Din dorința de a salva Planeta, actorul renunță la confortul său.

3. Justin Timberlake
Justin Timberlake este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din lume, dar nu este atras de automobile scumpe. Proaspătul tătic se simte de minune la volanul unui Volkswagen Jetta.

4. Colin Farrell
Actorul Colin Farrell conduce o mașină mare, dar extrem de ieftină: un Ford Bronco, fabricat între 1992 și 1996. În curând, SUV-ul care nu valorează mai mult de 5.000 de dolari va deveni mașină de colecție.

5. Daniel Radcliffe
Interpretul lui “Harry Potter” nu a făcut nicio magie și conduce un Fiat Punto de culoare roșie. Daniel Radcliffe a fost fotografiat în dese rânduri la volanul automobilului fabricat la Torino.

Adaugă un comentariu

Articole similare