Din afară dubă, în interior rival pentru Rolls-Royce. Iată ce ascunde acest Sprinter

AddArmor ne prezintă cea mai recentă lucrare a sa, un Sprinter care ascunde un adevărat lounge supertehnologizat. Și pregătit pentru ce-i mai rău.

Citește și:

Primele vehicule electrice blindate pentru transport au început să fie utilizate în Potsdam

Cum transformi un camion într-un vehicul de lux blindat

Acest Mercedes G500 este atât de blindat încât Apocalipsa ar fi vacanță în el (VIDEO)

Privindu-l din afară, sunt puține lucruri care să te pregătească pentru tratamentul pe care ți-l poate acest Sprinter de la AddArmor. Specialiștii americani au pregătit un pachet de personalizare pentru cei care doresc să călătorească în stil, însă în mod subtil, departe de ochii lumii — iar o dubă mare pare genul de alegere numai bună, în ciuda dimensiunilor.

Pe lângă blindaj, AddArmor a echipat vehiculul cu un sistem de eschivă cu fum, o canistră de spray cu piper și un tun sonic. Opțional, poți să-l dotezi și cu mânere cu electroșocuri sau chiar și cu lăcașuri ascunse în care să depozitezi arme de foc. Sau chiar cu o trapă de evadare, dacă se ajunge până acolo. E de la sine înțeles că acest Sprinter e pregătit pentru ce e mai rău.

Iar atunci când nu e rău, e super bine, pentru că interiorul acestei dube poate fi personalizat după preferințele clienților, indiferent cât de pretențioase ar fi acestea. În două dintre propunerile pregătite de AddArmor putem vedea, pe lângă tapițeria din piele cu cusături contrastante, un compartiment special pentru șampanie și ecrane imense care transformă habitaclul într-un birou pe roți, o cameră de vizionare sau una de divertisment. Vehiculul blindat poate fi echipat, la cerere, cu bucătărie, baie și zonă de dormit.

Prețurile pentru conversie pornesc de la 28.000 $, însă nu te aștepta să includă și echipamentele de confort, ci doar cele de securitate. Unele dintre ele.

Adaugă un comentariu