Deputatul “mitralieră” a rămas fără bolidul său de lux

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas fără bolidul său luxos în valoare de 150.000 de euro, după ce autoturismul i-a fost furat chiar din fața sediului SRI.

Mergea ca un nebun pe contrasens pe Autostrada Soarelui. Ce s-a întâmplat

Mașina, un Range Rover de 150.000 euro, fusese cumpărată în urmă cu doar două luni, iar deputatul o parcase în fața SRI, unde trebuia să se prezinte în fața unei comisii de anchetă.

I s-a blocat mașina pe calea ferată și centura nu s-a deschis, iar trenul se apropia! Ce a făcut un șofer disperat?

„Miercuri dimineața, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă și cand am ieșit din bloc nu am mai găsit mașina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o mașină de lângă Parlament și SRI mi se pare o chestie neimaginabilă', a declarat politicianul.

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

Black Friday 2017: cum sună o reducere de 17.000 euro la un BMW X5?

„Mașina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai să intri, dar nu mai puteai să ieși. Eu am anunțat, bineînteles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în ședința de Guvern, i-am trimis mesaj președintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat mașina de aici', a mai adăugat Cătălin Rădulescu. Ulterior, deputatul s-a văzut nevoit să depună o plângere la poliție, ca orice cetățean de rând.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este cunoscut și pentru faptul că s-a ales cu mitraliera AKM confiscată, după ce a declarat într-un interviu pentru Adevărul că este pregătit să folosească arma din nou, dacă va mai exista o amenințare comunistă asupra României.

Sursa: digi24.ro

taguri
    Tisa says:

    In Romania creată de voi se vor întâmpla lucruri și mai grave. autoritățile statului sunt prietene cu cei care fac infracțiuni și ….

Adaugă un comentariu