I s-a blocat mașina pe calea ferată și centura nu s-a deschis, iar trenul se apropia! Ce a făcut un șofer disperat? | VIDEO

Coșmarul oricărui șofer este să i se blocheze mașina pe calea ferată și să vină trenul. Și mai rău ar fi ca conducătorul auto să nu se poată da jos din automobil.

Un filmuleț de-a dreptul amuzant face ravagii pe Internet. Este vorba despre un șofer al cărui automobil nu mai pornește de pe calea ferată. Trenul se apropie, iar el este captiv în centura de sigurață.

Ministrul de Interne a fost amendat’ de poliţistul Marian Godină

Cel mai haotic șofer este din România! A scos un alt conducător auto în afara carosabilului | VIDEO

Inspirat din fire, bărbatul găsește o soluție miraculoasă pentru a se feri de tren: își trage scaunul în spate la maximum. Și trenul lovește doar partea din față a mașinii.

Benzina premium a ajuns la 6 lei pe litru

Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Filmulețul a adunat pe Facebook mii de share-uri și comentarii care de care mai amuzante.

    jean says:

    …nu am patit asa ceva dar stiu ca daca bagi masina in viteza si actionezi demarorul masina se pune in miscare ca o masina electrica adica de deplaseaza cu ajutirul electromotorului ( asta depinde cat de buna e bateria si cat de mult timp ai la dispozitie )

    Papu says:

    Am pățit-o undeva la țară cu Dacia 1300 cu mult timp în urmă. Din fericire nu se apropia nici-un tren. Trecerea peste calea ferată avea denivelări mari. M-am dat jos dar nu am putut să o împing să iasă din denivelare. Am băgat în viteza a-I-a și cu ajutorul demarorului am ieșit . Nu am mai putut să pornesc motorul ,am avut pana prostului. De ce nu s-a oprit motorul înainte sau după trecerea peste calea ferată ??

Adaugă un comentariu