Benzina premium a ajuns la 6 lei pe litru

Preţul benzinei a ajuns aproape de pragul psihologic de 6 lei pe litru la multe staţii de carburanţi din ţară. Iar pe alocuri, carburanţii premium au atins deja acest prag. 

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’

Ca la Formula 1. Un șofer s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h | VIDEO

Nu s-a mai întâmplat din 2016, înainte de reducerea accizelor şi a TVA-ului. Doar în ultimul an, carburanţii s-au scumpit, de fapt, cu aproape 1 leu pe litru.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Carburanţii au ajuns la valoarea de 6 lei pe litru într-o benzinărie de pe Autostrada București-Pitești. Vorbim însă de sortimentele premium şi de reţeaua de benzinării care, în mod tradiţional vinde cei mai scumpi carburanţi.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Cum circulă un autobuz plin cu polițiști prin Capitală? Ca o rachetă!

Şi în cazul carburanţilor obişnuiţi evoluţia preţurilor este evidentă. De la 1 ianuarie, benzina şi motorina s-au ieftinit cu 50 de bani după ce a fost eliminată supraacciza şi redusă Taxa pe Valoare Adăugată de la 20 la 19%.

La acest preţ contribuie şi decizia Guvernului de a reintroduce supraacciza de 40 de bani, în două etape: de la 15 septembrie şi 1 octombrie.

Sursa: digi24.ro

taguri
Adaugă un comentariu