Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: “Mi-au vândut motorină cu apă”. Ce spune vânzătorul!

Un român din Reșița îi acuză pe distribuitorii Lukoil că motorina este cu apă. Bărbatul susține că din cei 50 de litri de carburant cu care a alimentat, 10 erau apă.

Bărbatul a povestit întâmplarea nu la poliție așa cum era normal, ci pe Facebook. Lukoil Reşiţa!!!! 10 litri de apă din 50 cât am băgat. Rog toţi prietenii să distribuie, să vadă toată Reşiţa ce motorină au nemernicii de la Lukoil. Dacă nu scoteam tot din maşină şi nu schimbam filtru, nu mai pornea niciodată’, a scris reşiţeanul pe pagina sa.

Ca la Formula 1. Un șofer s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h | VIDEO

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Conducerea Lukoil a dat o declarație ziarului Adevărul despre situația de la Reșița.

‘S-a prezentat un domn, ieri, pe data de 6 noiembrie, cu nişte recipiente din plastic, spunând că pe data de 1 noiembrie a alimentat de la noi şi maşina nu a mai mers şi a scos acele produse din rezervor. El s-a prezentat la staţie, unde şeful de staţie a luat probe din pompe, de la rezervorul de unde a spus că a alimentat, şi în prezenţa dumnealui a verificat cu pastă de apă combustibilul. Produsele arătau bine, fără impurităţi, rezultatul fiind lipsă apă. De pe data din 31, de când a avut loc ultima recepţie de carburanţi, la staţie au alimentat mai mult de 1.000 de clienţi, care nu au sesizat nimic”, declarat Roxana Cepoi, şef serviciu carburanţi Lukoil România.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Aceasta a adăugat: “Dumnealui a fost îndrumat de şeful de staţie, conform protocolului, să facă o reclamaţie la ANCP. Numai că dumnealui a plecat şi a ales această cale virtuală. Noi nu am primit nicio sesizare de la ANPC, deşi ei i-au legătura imediat dacă se întâmplă aşa ceva. Am trimis proba şi la un laborator acreditat, chiar dacă avem posibilitatea şi în staţie să verificăm. Pe de altă parte lumea alimentează în continuare, pentru că eurodiselul este bun”.

    LtCommander Alex says:

    Eu cred ca este minciună. Alimentez de la Lukoil din toata țara de peste 20 de ani. Si am autoturism cat si un camion. Am alimentat mii de tone de carburant. Nu am avut probleme. Eu cred ca acest omuleț vrea doar bani de la companie. Nu exista apa in carburanti. Au mai fost cazuri.

    Emm says:

    SI eu am patit cu lukoil SI ma pazesc de ei si de rompetrol.CA le a mers vestea SI povestea ca au in mod special motorina de proasta calitate. Doar de la cateva firme de benzinarii alimentez SI nu am ( mai am)probleme.La o benzinarie non name am patit ca ceasul se invartea SI cand nu alimentam.

    Costeluș says:

    Singura stație unde am pățit-o a fost un SHELL în București. Era iarnă, a înghețat apa aia pe țevi, a fost funny.

    A doua zi am fost la stație să le bat obrazul iar rahatul ăla cu ochi mi-a zis că mi-a transpirat rezervorul!

    Cât despre Lukoil, am auzit si eu zvonurile, alimentez de la ei masinile persoanla, nu am avut probleme. Probabil este vreo campanie a concurenței care are prețuri mai mari, altfel nu ar mai vinde credulilor 🙂

Adaugă un comentariu