Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Familia pilotului F1 Michael Schumacher speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Cotidianul britanic thesun.co.uk care citează surse apropiate familiei susţine că starea lui Michael Schumacher este mai bună şi că fostul pilot “transmite semnale din lumea lui îndepărtată”.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Săptămâna trecută Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, le-a dat speranțe fanilor lui Schumi. Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele noi’ în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

În toți anii activi, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor și multe cămăși și căști, iar în spatele minții noastre am planificat mereu să le punem la dispoziția publicului’, a spus Sabine, semn că Michael Schumacher poate comunica dacă a ajutat la procesul decizional.

În urmă cu câteva săptămâni, presa de la Berlin scria că familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA. Până acum, acest lucru nu s-a întâmplat.

    cristian says:

    Famila spera… normal ca familia spera! Medicii ce parere au?

Adaugă un comentariu