Michael Schumacher poate comunica?

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Cum a ajuns să arate Michael Schumacher la patru ani de la accident

De ce în Roma italienii nu lasă mașinile parcate în viteză? | VIDEO

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, le-a dat speranțe fanilor lui Schumi. Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

“În toți anii activi, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor și multe cămăși și căști, iar în spatele minții noastre am planificat mereu să le punem la dispoziția publicului”, a spus Sabine, semn că Michael Schumacher poate comunica dacă a ajutat la procesul decizional.

În urmă cu câteva săptămâni, presa de la Berlin scria că familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA. Până acum, acest lucru nu s-a întâmplat.

Adaugă un comentariu