Un șofer i-a spus unui taximetrist: “Îți iau oglinda dacă nu te dai mai în dreapta! Ești oprit pe interzis! Vrei să mă dau jos la tine”. Ce a urmat! | VIDEO

Oglindă, oglinjoară, cine este cel mai speriat taximetrist din țară? Cam așa ar putea fi rezumată discuția dintre un șofer și un taximetrist care a parcat neregulamentar.

Conform celui care a filmat, taximetristul era parcat în apropierea indicatorului “Oprirea interzisă”. Întrucât șoferul care circula regulamentar nu avea loc să treacă de taximetrist fără să intre pe linia de tramvai plină de denivelări, acesta a deschis geamul și i-a transmis taximetristului: “Îți iau oglinda dacă nu te dai mai în dreapta! Ești oprit pe interzis! Muți mașina sau mă dau jos la tine?”.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Ni se pregăteşte o nouă formă a timbrului de mediu

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope? Care este motivul pentru care gumele sunt uzate doar pe o parte sau doar pe centru?

Vizibil surprins, taximetristul nu a putut să dea nici măcar un răspuns, timp în care cele două oglinzi s-au atins. “Hai, mai facem o dată, îi mai dăm o dată?”, l-a întrebat șoferul pe taximetrist, timp în care a mai lovit oglinda Loganului acestuia încă o dată.

Conform celui care a filmat, taximetristul a mutat în cele din urmă Loganul câțiva centimetri mai aproape de bordură.

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: trafictube.ro

    mishulescu says:

    Un idiot !

    Adrian says:

    Un cocalar! Oprirea interzisa are dedesupt o sageata. Soferii stiu ce inseamna.

Adaugă un comentariu