Ministrul de Interne a fost “amendat” de poliţistul Marian Godină

Ministrul de Interne a fost amendat printr-o postare ironică pe Facebook de poliţistul Marian Godină pentru o greşeală în exprimare.

SPERANȚE MARI PENTRU SCHUMACHER! Se anticipează o RECUPERARE MIRACULOASĂ!

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă'

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost întrebată dacă ştie despre incidentul din această săptămână când un autobuz al ministerului a fost cât pe ce să provoace un accident grav în Bucureşti.  Răspunsul ministrului de Interne a devenit viral: “Vreţi să vă dau eu numele şi PRONUMELE șoferului?”

Şi pentru că poliţistul Marian Godină nu putea să rateze o astfel de ocazie s-a hotărât să lanseze un post ironic pe Facebook la adresa ministrului de Interne povestind o întâmplare de la examenele de la Academia de Poliţie.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Ce a scris pe Facebook Marian Godină

„Am postat asta pe 12 aprilie, fără să știu atunci că acel candidat la examen are mari șanse să ajungă ministru de interne.

Că tot se apropie examenele…

Niciodată nu m-am temut de concurență, atunci când a trebuit să particip la vreun examen de tip concurs. Consider că acele calcule matematice, din care rezultă că pentru un loc concurează 20 de persoane, nu sunt deloc concludente.

Mi-amintesc că, atunci când am dat examen la Şcoala de Poliție din Câmpina, conform matematicii, eram vreo 7 candidați pe un loc. Prietenul meu, care dădea şi el examen, se temea de asta iar eu încercam să-i explic că nu e chiar aşa:

– Gândeşte-te că din ăia 7, unul e ghem, altul e nucă, altul vine la examen cu gândul că va putea copia, altul vine fără ca măcar să ştie din ce se dă examenul. Calculele matematice nu reflectă deloc realitatea.

La înscriere, stând la coadă, unul dintre concurenți a intrat în vorbă cu noi şi ne-a întrebat dacă ne-am pregătit, încercând să verifice de fapt cu cine concurează. Deşi aş fi putut să-l mint şi să-i spun că sunt doxă de carte sau să fiu şi mai ipocrit şi să-i spun că sunt bâtă şi nu am învățat nimic, (aşa cum fac mulți dintre tocilari)am fost sincer cu el şi i-am zis că la gramatică mai am ceva lacune.

-Pronumele ăla mă enervează şi nici nu am apucat să-l învăț bine.

-Pronumele??? Păi ăla e cel mai simplu. Ce e aşa greu? Te învăț eu pe loc. Uite, pe tine cum te cheamă?

-Marian.

-Şi mai cum?

-Godină.

-Păi uite cât e de uşor. Numele tău e Godină iar Marian e pronumele.

-Aaa…am înțeles acum. Mulțumesc!

M-am uitat zâmbind spre prietenul meu şi i-am zis că acum suntem 6 pe loc. Înaintând în coada infernală, un alt candidat a trecut pe lângă noi vorbind la telefon:

-Alo, stai mă, aşteaptă-mă că mai durează, e câteva mii de oameni aici. Ai răbdare că vin.

M-am uitat iar spre prietenul meu…eram acum 5 pe loc.'

taguri
Adaugă un comentariu