La 8 ani gonea pe autostradă cu 140 km/h

Un copil de 8 ani din Germania le-a furat mașina părinților lui și s-a plimbat pe autostradă cu 140 de km/h. Copilul a fost găsit într-un refugiu al autostrăzii, acesta punând chiar triunghiul reflectorizant care anunță atunci când șoferul are o problemă.

Citeşte şi

Mercedesul tău ştie totce faci! Şi asta nu e prea bine

Reclama interzisă la VW Golf. Milioane de femei revoltate

 

Micuțul a vrut să facă o plimbare cu automobilul părinților a fost găsit miercuri într-un refugiu al autostrăzii cu direcția Dortmund. Pe lângă triunghiul reflectorizant, copilul aprinsese chiar și avariile. După ce polițiștii s-au îndreptat spre el, copilul le-a spus că tot ce a vrut era o plimbare, ulterior începând să plângă.

Mama copilul a informat poliția la ora 00:25 că fiul ei a fugit din casa lor cu automobilul familiei. Copilul de 8 ani nu era un ‘începător’ în ceea ce privește condusul. Părinții acestuia au declarat că fiul lor a condus în mai multe dăți mașina acestora în perimetrul proprietății lor. În plus, copilul practică kartingul și a fost dus pe circuit de multe ori.

Sursa: hotnews.ro

 

Şi poliţiştii din Ohio au urmărit în trafic, timp de o oră, un copil de 10 ani care conducea maşina mamei sale.  Maşina condusă de băiat a atins şi 160 de kilometri pe oră, în timpul urmării. Vehiculul a ajuns la un moment dat într-un şanţ de pe marginea şoselei, dar nici măcar asta nu l-a oprit pe micul şofer. Cursa a ajuns la final când o maşină a poliţiei a lovit din spate vehiculul urmărit, iar băiatul de 10 ani de pierdut controlul volanului.

taguri
Adaugă un comentariu