Range Rover Velar – absolut impresionant la nivelul confortului

De la volan, Range Rover Velar transmite o senzație impozantă de control, de masivitate pozitivă în care totul este ușor manevrabil și controlabil, iar ambianța de la interior pare că vine din viitor.

Majoritatea comenzilor fizice au fost înlocuite grație sistemului multimedia Touch Pro Duo, cu două ecrane tactile de mari dimensiuni, care înglobează într-un mod tipic tabletelor moderne toate funcțiile de control. Indiferent că vorbim de climatizare, navigație, surse media sau telefon, totul este accesibil rapid, cu o grafică demnă de anul 2017. Evident, inițial este nevoie de o perioadă de obișnuință, dar tot sistemul de control are în spate o logică atent studiată.

La nivelul confortului, Range Rover Velar este absolut impresionant – un adevărat Range Rover. Indiferent de suprafața pe care se rulează, suspensia pneumatică nu pare pusă în dificultate de nimic. Mai mult, Velar face cinste renumelui mărcii în teren accidentat, unde sistemul Terrain Response 2 configurează mașina pentru orice situație. Însă Velar este o declarație de rafinament, fiind precum o oază de liniște într-o mare agitată, încât nimic nu pare să te deranjeze atunci când ești la volan.

Range Rover Velar – Școala de eleganță

Range Rover Velar – unul dintre cele mai echilibrate motoare cu șase cilindri

Adaugă un comentariu