Tuning strălucitor: vopsea care luminează în întuneric

În cazul în care vrei ca mașina ta să iasă în evidență chiar și după ce se stinge lumina, aceasta este vopseaua pe care o căutai. Nici măcar nu e scumpă.

Citește și:

5 moduri în care îți poți distruge vopseaua mașinii

Poți să ieși la vopsea fără să dai un ciocan?

Un măgar a mâncat vopseaua de pe un McLaren

Un McLaren P1 primește o vopsea regenerativă

Cei pasionați de tuning vor încerca în fel și chip să-și transforme mașinile pentru a ieși cât mai puternic în evidență, iar această vopsea-minune face asta mai bine decât orice altceva. Aceste soluții tehnice există de ceva vreme pe piață, însă, așa cum explică și creatorii acestui proiect — experți în această arie —, să obții un strat care să capteze atât de eficient lumina este dificil, așa că nu recomandă asta începătorilor.

Tot procesul este explicat în clipul de mai jos, unde specialiștii au ales doi pigmenți luminoși — dintr-un total de opt — pentru a obține un Mitsubishi Lancer Evo care să lumineze în noapte ca un obiect radioactiv. Kitul KryptoBright costă circa 740 $, un preț mic pentru un rezultat așa dramatic.

Sigur, mai există și problema legislației, întrucât nu toate țările sunt atât de permisive cu astfel de modificări. Probabil că de asta nici nu ai văzut foarte multe astfel de mașini umblând pe stadă.

Adaugă un comentariu