Turul României cu tractorul! Cine este femeia care vrea să facă aşa ceva

Patricia Pop este jurnalistă și și-a planificat ca, începând cu luna iulie a acestui an, să facă turul României la volanul unui tractor, devenind, astfel, prima femeie care va face o astfel de călătorie.

Patricia Pop dorește prin intermediul proiectului său, „România văzută din tractor’, să atragă atenția asupra potențialul agricol, turistic și gastronomic al zonelor prin care va trece, dar și să identifice problemele și nevoile cu care se confruntă fermierii și producătorii agricoli din țara noastră. ‘România văzută din tractor’ este un proiect mediatic realizat de jurnalista specializată în Agricultură, Patricia Pop. Acesta va fi realizat în trei etape.

Startul călătoriei cu tractorul va avea loc pe 1 iulie, la Craiova și va continua pe traseul Caracal, Roșiorii de Vede, Naipu, Greaca, Oltenița, Călărași, Borcea, Fetești, Slobozia, Hârșova, Mihail Kogălniceanu. Linia de Finish a primei etape a proiectului va avea loc la sfârșitul lui iulie, la Ovidiu, județul Constanța. Va fi traversată, astfel, zona de Sud – Câmpia Română, Bărăganul și Dobrogea, urmând ca anul viitor să fie parcursă Câmpia de Vest și în 2021, Câmpia Moldovei.

Citeşte mai mult.

A existat o perioadă în care tractorul românesc era recunoscut la nivel internațional. Utilajul era fabricat la Brașov și mii de tractoare luau anual drumul exportului. Iată cinci lucruri mai puțin știute despre tractoarele făcute la Brașov.

Adaugă un comentariu