Ce poate fi mai scump decât un Bentley Bentayga? Un Bentayga Mulliner

Bentley a anunțat lansarea lui Bentayga Mulliner în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare. 

Noul Bentley Bentayga Mulliner poate fi vopsit în două tonuri, iar opțiunea va fi disponibilă la nivelul gamei începând cu luna aprilie. De asemenea, Bentley a pregătit jante de 22 inchi, cu șapte spițe și cu un capac pentru ax care pare că plutește.

Pentru interior, Mulliner a pregătit o schemă de culori specială care promite șapte combinații cromatice. Pielea cusută manual este pusă în evidență prin aplicarea unei broderii unice, iar în partea din spate regăsim un compartiment nou pentru șampanie. Un dulap iluminat va menține băutura rece, iar un set de pahare tip flute din cristal de Cumbria sunt puse la dispoziția clienților.

De asemenea, Bentley oferă un finisaj special din lemn de nuc, dar și un sistem de iluminare capabil să-și modifice intenstitea în funcție de starea de spirit a pasagerilor. Sistemul audio promite 20 de difuzoare și un amplificator și este semnat de Naim.

Sub capotă, Bentley Bentayga Mulliner ascunde motorul W12 de 6,0 litri care produce 608 CP și 900 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,1 secunde, iar viteza maximă se oprește la 301 km/h.

Adaugă un comentariu