Dodge a prezentat cel mai puternic SUV de serie din lume: Durango SRT Hellcat

Titlul de cel mai puternic SUV de serie din lume tocmai a fost pasat către Dodge Durango SRT Hellcat, care se mândrește cu 720 de cai-putere.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Producătorul american Dodge, membru al grupului FCA, a prezentat noua sa gamă de performanță, care acum se laudă nu cu una, ci cu două recorduri mondiale.

Primul record, acela de a avea cel mai puternic sedan de serie din lume, îi revine lui Charger SRT Hellcat încă din 2014, însă a fost acum actualizat cu versiunea Charger SRT Hellcat Redeye, care stoarce din V8-ul Hemi de 6,2 litri nu mai puțin de 808 CP și 959 Nm. În termeni de performanță, super-sedanul american poate sprinta de la 0 la 96 km/h în circa 3,5 secunde și are o viteză maximă de 326 km/h.

Al doilea record, mai proaspăt, îi revine noului Dodge Durango SRT Hellcat, care folosește același V8 HEMI de 6,2 litri și se laudă cu 720 CP și 875 Nm. Durango SRT Hellcat accelerează 0-96 km/h în 3,5 secunde și până la o viteză maximă de 290 km/h. Cifrele sunt similare cu cele ale campionului anterior, Jeep Grand Cherokee Trackhawk, care are „doar’ 710 CP.

Adaugă un comentariu