McLaren 675LT JVCKenwood a debutat la CES 2016

McLaren a expus noul 675LT JVCKenwood în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. După cum probabil ați și intuit, modelul a fost dezvoltat în parteneriat cu JVCKenwood și reprezintă cadoul celor două companii cu ocazia împlinirii a 25 de ani de implicare în Formula 1.

Din punct de vedere estetic, schimbările operate de producătorul britanic sunt minore. Modelul a fost vopsită în culoarea Onyx Black, jantele au acum un nou design, iar o serie de dungi “racing” au apărut la nivelul caroseriei.

Citește și: McLaren 675LT Spider – Poze și detalii oficiale

Tot la exterior, oglinzile laterale au fost înlocuite cu camere video.

mclaren 675LT JCVKenwood (2)

În plus, deasupra numărul de inmatriculare a fost instala o cameră video, iar imaginile înregistrate sunt afișate pe un display la nivelul habitaclului. Conform oficialilor McLaren, acest sistem îl ajută pe șofer să aibă o imagine mult mai completă a traficului.

Citește și: Chris Harris testează noul McLaren 675LT

La interior, bordul lui McLaren 675LT JVCKenwood a fost îmbrăcat în piele Nappa, iar scaunele sport au acum accente de culoare portocalie. Volanul preia o serie de elemente regăsite pe supercarul P1 GTR, iar sistemul Head-Up display a fost îmbunătățit considerabil.

Adaugă un comentariu