Mercedes-Benz Clasa E – Primele imagini cu interiorul

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitoarei generații a lui Clasa E. Așa cum era de așteptat, habitaclul sedanului de clasă mare a fost revizuit consistent încât să se alinieze gamei actuale.

Instrumentarul de bord și ecranul sistemul de infotainment comunică într-un mod plăcut, oferind acea linie continuă menită să-ți facă viața la volan o plăcere.

2016 mercedes-benz clasa e

Citește și: Proiecte secrete – Alfa Romeo Alfetta, rival pentru Seria 5, Clasa E și A6

Aeratoarele centrale sunt amplasate sub display-ul sistemului multimedia și se continuă într-un mod ergonomic cu comenzile pentru climatizare. În partea din stânga a postului de conducere sunt amplasate comenzile pentru diverse sisteme de asistare a șoferului, iar volanul are un layout modern.

Citește și: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E va primi tehnologia prin intermediul căreia vei putea parca cu ajutorul telefonului inteligent

Debutul oficial al viitoarei generații Mercedes-Benz Clasa E a fost programat pentru Salonul Auto de la Detroit, eveniment care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor. Vânzările sedanului ar putea începe în luna aprile. Cu detalii complete despre noile tehnologii folosite de Mercedes-Benz vom reveni imediat după debutul oficial.

Adaugă un comentariu