Luxul suprem a devenit și mai silențios: acesta este noul Mercedes-Maybach EQS SUV

Mercedes-Maybach EQS 680 este primul model de serie complet electric al mărcii. Acesta se bazează pe tehnologia SUV-ului EQS de la Mercedes-EQ și completează exclusivitatea Maybach, în conformitate cu deviza lui Karl Maybach: “Ceea ce este bun trebuie să fie și frumos”.

Exteriorul poartă grila radiatorului specifică Maybach în era electromobilității. Vopseaua opțională în două nuanțe este, de asemenea, tipică pentru brand. Datorită materialelor rafinate, a măiestriei și a detaliilor exclusive, interiorul spațios oferă o experiență completă de confort.

“SUV-ul Mercedes-Maybach EQS este primul nostru SUV de lux de dimensiuni mari, complet electric. La Mercedes-Maybach ne străduim să completăm frumosul cu strălucirea extraordinarului. Interiorul este un statement emoțional și elegant. Caracterul de lounge promite călătorii de lux la cel mai înalt nivel. Împreună cu proporțiile inovatoare și progresiste ale acestui model, redefinim complet SUV-ul de lux al viitorului.” Gorden Wagener, Chief Design Officer Mercedes-Benz Group AG

 

“Mercedes-Maybach EQS SUV este un punct de referință în istoria brandului nostru. Acest model redefinește excelența în domeniul auto în era electromobilității. Clienții noștri se pot aștepta la o experiență de conducere electrică, absolută, de clasă superioară – cu aura extraordinarului tipică pentru Maybach.” Daniel Lescow, Directorul Mercedes-Maybach, Mercedes-Benz Group AG

 

Partea frontală este caracterizată de panoul negru tipic mărcii care dispune de benzi verticale, cromate, cu un aspect tridimensional de adâncime. Modelul Maybach cu mai multe embleme mici ale mărcii se regăsește, de asemenea, în părțile decorative ale barei de protecție laterale. O proiecție animată a modelului Maybach strălucește în toate cele patru portiere.

Privit din lateral, se pot admira contururile cromate îndrăznețe ale geamurilor și ornamentele cromate ale stâlpului B. Luminile din spate subliniază caracterul exclusivist ca o bandă luminoasă continuă cu o spirală în două părți și sunt animate pe întreaga lățime. Aspectul deosebit al SUV-ului Mercedes-Maybach EQS include, de asemenea, vopseaua bicoloră tipică mărcii, cu o dungă filigranată. Aplicată manual, este disponibilă în cinci combinații de culori.

Designul interior reprezintă fuziunea dintre tradiție și avangardă. Punctul de atracție pentru pasagerii din față este Hyperscreen-ul MBUX standard cu “zero straturi” și animațiile de pornire specifice Mercedes-Maybach. Aspectul vizual general este creat special pentru acest model, într-un albastru intens elegant. Indicatoarele sunt concepute ca o eșarfă de mătase care se mișcă elegant în vânt în funcție de viteză și de stilul de condus.

În ceea ce privește afișajul central, sistemul reacționează în funcție de situație și este personalizat cu sugestii inteligente și anticipative. Aspectul poate fi personalizat prin trei stiluri de afișaj (discret, sportiv, Maybach și trei moduri (navigație, asistență, service).

Materialele naturale realizate cu o măiestrie perfectă creează un contrast elegant cu aspectul high-tech și sunt prelucrate sustenabil. SUV-ul Mercedes-Maybach EQS este dotat standard cu piele Nappa Maybach Exclusive în culorile calde maro espresso/maro perlat. Piesele decorative sunt realizate din lemn natural.

În SUV-ul Mercedes-Maybach EQS, o serie de piese și componente sunt fabricate din materiale care economisesc resursele. Acesta este primul model de la Mercedes-Benz care este echipat cu piele tăbăcită vegetal, iar agenții de îngrășare folosiți la tăbăcire sunt, de asemenea, exclusiv pe bază de plante.

Spatele mașinii dispune de un lounge exclusivist cu o experiență holistică de confort pentru toate simțurile. Scaunele sunt echipate cu programe de masaj, iar autovehiculul este dotat cu multiple tipuri de iluminare și culori, la alegere.

Senzorul de calitate a aerului susține comutatorul de recirculare a aerului proaspăt. Un parfum special a fost creat pentru SUV-ul Mercedes-Maybach EQS. Lemnul de santal stimulant se îmbină cu note de mirodenii pentru a crea o compoziție exclusivistă.

Sistemul audio include 15 difuzoare. Cu sistemul de sunet surround Burmester 4D standard, experiența sonoră învăluie pasagerii, iar claritatea este egală cu cea din studio. În plus, panourile din spumă acustică reduc zgomotul produs de pietrișul aruncat în sus în pasajele roților.

Adaugă un comentariu