Suzuki Swift COOL – Ediție specială de la 10.800 de euro

Începând de astăzi, fanii lui Suzuki Swift pot comanda versiunea specială COOL. Această a primit culoarea de caroserie Horizon Orange, un eleron sport și jante din aliaj. În afara nuanței de portocaliu, clienții mai au la dispoziție culorile: Bright Red 5, Silky Silver 2, Galactic Gray, Cosmic Black, Pearl Cool White și Boost Blue 3.

La interiorul lui Suzuki Swift COOL găsim cusături argintii pe volan, tapițerie și mânerul schimbătorului de viteze. Totodată, volanul standard a fost înlocuit cu unul sport.

suzuki swift cool (2)

Sub capotă regăsim motorul de 1,2 litri benzină care produce 94 CP, resursă transmisă către roți prin intermediul unei cutii de viteze manuală.

În dreptul dotărilor, menționăm sistemul de aer condiționat, scaunele față încălzite, geamurile față/spate electrice și sistemul de cruise control. Tot aici amintim și de oglinzi retrovizoare exterioare încălzite şi acţionate electric și de senzorii de parcare spate. Prețul noului Suzuki Swift COOL este de 10.800 de euro cu tot cu TVA, la care se mai adaugă 310 euro pentru vopsea metalizată.

Adaugă un comentariu