Ford Mustang: in Europa din 2015

Ford comemoreaza semicentenarul legendarului model Mustang cu o noua generatie, care va fi disponibila si in Europa, incepand din 2015.

Noul model impresioneaza prin designul rasat, fiind mai lat si mai jos decat modelul anterior. Americanii promit si un tren de rulare extrem de dinamic, cu suspensii independente pe toate cele patru roti si un sistem de franare care asigura cele mai scurte distante de franare pentru un Mustang.

Trei motorizari vor fi diponibile – un V8 de 5,0 litri/420 CP pentru versiunea GT, un V6 de 3,7 l/300 CP ca versiune de baza si o noua unitate EcoBoost de 2,3 litri cu patru cilindri, care dezvolta 305 CP si care va fi cheia succesului european. Acesta dispune de injectie directa, distributie variabila si supraalimentare cu turbo, dezvoltand 305 CP si peste 400 Nm de cuplu, pe o plaja larga de turatii.

Oferta de sisteme de asistenta este, de asemenea, generoasa, cu asistent de unghi mort si tempomat adaptiv, Ford Sync si MyKey, precum si Selectable Drive Modes care permite alterarea raspunsului motorului, directiei si cutiei de viteze in functie de necesitati.

Adaugă un comentariu