Să mă angajez din timpul facultății?

Avem mulți studenți printre cititorii noștri, iar unii dintre ei sigur au întrebarea aceasta în minte: ‘Să mă angajez din timpul facultății‘?

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

În timp ce tentația de a supraviețui cu banii de la părinți este mare, unii studenți se gândesc deja la viitorul lor și la primii pași în carieră. Cu toate că unele locuri de muncă sunt accesibile doar cu diploma de bacalaureat, studenților li se oferă diferite posibilități care sunt intangibile pentru cei care nu mai sunt sau nu au fost niciodată studenți.

Polițiștii ne atrag atenția! Încep să dea amenzi șoferilor care UITĂ să facă acest gest

Majoritatea companiilor le oferă training-uri tinerilor pentru a compensa pentru lipsa lor de experiență. În cadrul acestor programe de pregătire, aceștia învață tot ce trebuie să știe pentru a-și începe cariera. De asemenea, multe companii înțeleg nevoia studenților de a merge la facultate și le oferă programe flexibile care să le permită să-și termine studiile.

Rovinieta și taxa de pod vor putea fi plătite cu cardul direct pe site-ul CNADNR

Indiferent că te-ai ocupat sau nu de proiecte de voluntariat și dacă ai experiență în vreun domeniu, există un job și pentru tine.

Cauți o mașină nouă? Intră aici și poți să le compari!

Înainte de a te entuziasma foarte mult și înainte de a accepta primul job care-ți trece prin față, nu uita să-ți negociezi statutul de student cu viitorul angajator. Cum faci asta? E simplu. Trebuie să ții cont de programul tău la facultate. Depinde foarte mult de la caz la caz, însă important e să nu exagerezi cu lipsitul de la birou și să nu eziți să îți folosești zilele de concediu dacă ai perioade de studiu mai intense.

Articolul complet pe acest subiect îl găsești pe eJobs.

Adaugă un comentariu