Revista AUTO BILD nr. 10 din 12 mai 2016

Numărul 10 al revistei AUTO BILD este disponibil în toate centrele de difuzare a presei începând de Joi, 12 mai 2016.

Skoda crește pe toate planurile! Constructorul ceh pregătește o avalanșă de modele noi până în 2020, nu mai puțin de două lansări fiind programate pentru fiecare an. În această previziune AUTO BILD ne-am concentrat pe viitoarele modele Polar, Rapid și Kodiaq Coupe. Cum vor arăta acestea și care sunt noutățile pe care le vor aduce? Răspunsul îl puteți găsi în revistă.

Tot la capitolul previziuni, dar din rubrica proiecte secrete, avem informații exclusive despre viitorul Volkswagen Touareg. Acesta va slăbi semnificativ comparativ cu modelul actual și va adopta un sistem de propulsie plug-in hibrid avansat, care va permite o autonomie în modul electric de până la 50 de km.

Piața auto din China este demult una dintre cele mai importante la nivel global. Iar asta se vede și prin eforturile pe care constructorii europeni le depun la marile saloane auto din orientul îndepărtat. Recent încheiatul Salon Auto de la Shanghai ne-a arătat câteva exemple de modele dezvoltate cu gândul la publicul chinez: Mazda CX-4, Renault Koleos și Citroen C6. Și cum nu putea fi omisă și afinitatea asiaticilor înstăriți pentru modelele sportive, la acest salon au fost dezvelite în premieră și Porsche 718 Cayman, respectiv Audi TT RS.

În acest număr al revistei AUTO BILD puteți citi și impresiile noastre după testele în România cu Audi A4 2.0 TDI S tronic quattro, SsangYong Tivoli și Audi Q3 2.0 TFSI S tronic.

La rubrica de tehnologie am analizat o nouă tehnologie revoluționară care ar putea schimba dramatic modul în care sunt privite mașinile electrice: încărcarea wireless în timpul rulării.

Luna trecută am fost și la evenimentul internațional AUTO BILD denumit „test the best' în cadrul căruia am realizat patru teste comparative: Kia Sportage 2.0 CRDi 185 AWD vs. Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4Motion DSG, Bentley Bentayga vs Mercedes-Benz GLS 500 4MATIC vs Range Rover 5.0 V8 SC LWB SV Autobiography , Audi R8 V10 Plus 5.2 FSI quattro vs. Porsche 911 Turbo S și Ford Focus RS vs Honda Civic Type R vs Volkswagen Golf R.

N-am uitat nici de Opelul Corsa pe care îl avem la anduranță. Acesta a trecut printr-un test de consum riguros, în care a fost determinată setea citadinei pentru motorină atât în oraș, cât și la rularea în regim extraurban.

La rubrica de teste cu măsurători am verificat calitățile noului Porsche Macan GTS și am realizat un comparativ paradoxal între BMW Seria 1 și Opel Astra.

Poziția la volan este foarte importantă. Tocmai de aceea am dedicat rubrica acestui subiect, enumerând reglajele care trebuie avute în vedere înainte de a pleca la drum.

Cum este un Nissan Micra la mâna a doua? O alegere demnă de luat în calcul, după rezultatele obținute în testul nostru de mașini la mâna a doua.

Cum ar fi să conduci un Shelby GT350 pe o distanță de 1400 de kilometri, între Las Vegas și San Francisco? Pentru ca tu să nu te expui riscurilor, am trecut noi prin această experiență istovitoare, iar rezumatul aventurii noastre îl poți găsi la pagina 62 din AUTO BILD.

Lectură plăcută!

 

 

 

Adaugă un comentariu