Revista Auto Bild nr. 12 din 11 iunie 2015

Numărul 12 al revistei Auto Bild se deschide cu primul test cu noul Audi Q7 – o mașină pe care o așteptăm de câțiva ani buni! Iar răbdarea a fost răsplătită din plin!

Lista de noutăți fierbinți continuă cu primele informații despre alte modele noi-nouțe Opel Astra K, BMW X1 și Skoda Superb Combi.

Știați că Dacia produce și „mașini străine'? Dacă nu ne credeți pe cuvânt, poate vă lămuriți din testul cu noile modele Dokker și Lodgy Stepway, produse exclusiv la uzina Dacia din Maroc.

Continuăm cu o mașină atât de impresionantă, încât nu avea nevoie de nicio îmbunătățire. Și totuși BMW a decis că Seria 6 Gran Coupé merită un facelift.
Tot în acest număr am publicat și primul test cu cel mai puternic MINI de serie: noul John Cooper Works de 231 CP.

Comparabil în dimensiuni cu MINI-ul de mai sus, dar mult mai cizelat, Audi A1 TDI mizează pe eficiență și pe o atmosferă premium în clasa mică.

Traversăm în lumea SUV-urilor de oraș, unde a mai aterizat un model plin de viață: noul SsangYong Tivoli. Acum citește-i numele invers și vei avea parte de o surpriză.

Dacă nu te-am convins încă, ar fi bine să știi că am testat pe viu viitoarele sisteme de conducere autonomă. Mai mult, am și trăit ca să povestim cum a fost!

Breaking news! A început sezonul estival și s-a dat liber la comparativele cu decapotabile! Primele modele vizate: BMW Seria 2 Cabrio și Audi TT Roadster.

Ca să revenim puțin cu picioarele pe pământ, am bifat și un comparativ cu modele de clasă mică, de pe continente diferite: VW Polo și Kia Rio.

Rubrica de teste se încheie cu un material monstruos, în care am comparat noul BMW X5 M cu cel mai mare rival al său, Porsche Cayenne Turbo S.

Se spune că mașinile mai au nevoie și de o diagnoză completă din când în când, așa că am fost în service și am văzut cum se face o verificare ca la carte.

Rubrica „Second Hand' din acest număr răstoarnă ierarhia în clasa compactă. Da, Ford Focus demonstrează că este mai bun decât VW Golf și Opel Astra.

Înainte de final, o ultimă întrebare: dintre un Caterham și un motocicletă Honda, care este adevărata mașină? Nu, n-am consumat nimic, ai să înțelegi totul după ce vei citi revista Auto Bild nr. 12.

Hai, fuga la chioșcuri!

Adaugă un comentariu