Revista Auto Bild nr. 8 din 16 aprilie 2015

Numărul 8 al revistei Auto Bild aduce informații în exclusivitate despre viitoarea generație a lui Audi A8, limuzina supremă a producătorului german. 

În paginile revistei puteți citi și primele informații oficiale despre noile Kia Optima, McLaren 570S, Ranger Rover SVAutobiography, Mitsubishi Outlander facelift și Porsche Boxster Spyder.

Secțiunea de teste este deschisă de noul Mercedes-Benz G500 4×4², care își arată atuurile în off-road, adică acolo unde îi șade bine. Continuăm cu primele impresii despre Ford Mondeo Waagon 2.0 EcoBoost. În plus, vă vom delecta cu un test cu noul Honda CR-V echipat cu motorul de 1,6 litri i-DTEC de 160 CP.

Noul Mercedes-AMG GT S este pusă față în față cu Porsche 911 Turbo pentru a vedea cine este mai bine poziționat și cine poate fi numit pe drept un supercar.

La rubrica practic avem unul dintre cele mai așteptate comparative ale începutului de an: 53 de anvelope de vară își arată competențele într-o mare varietate de scenarii. Vedeta rubricii “Second-hand” este Mazda3.

Fascianția din acest număr a fost realizată la nivel local. Un Mercedes-Benz CLS 63 AMG 4MATIC își arată dualitatea.

Adaugă un comentariu