Geneva 2013: Opel Adam Rocks – crossover pe baza lui Adam

Mai mic decat Mokka si mai stilat decat Nissan Juke? Da, se poate. Numele lui: Opel Adam Rocks – un concept de mini crossover lung de 3,70 metri cu trei usi si acoperis textil.

 

Oferind 61.000 de variatii exterioare si aproape 82.000 variatii pentru interior, precum si un sistem multimedia IntelliLink de ultima generaţie, Opel Adam este un adevarat campion al individualizarii. La Salonul Auto de la Geneva, Opel continua individualizarea lui Adam şi va dezvalui studiul unui mini-crossover urban denumit Adam Rocks. Cu caroseria cu 3 uşi, 3.70 metri lungime, proportii musculare, design agresiv si posibilitatea de deschidere, Adam Rocks este, de asemenea, o propunere pentru inaugurarea unui nou segment de piata.

Demonstrand maniera in care programul unic de personalizare al Adam poate lua o noua direcţie, conceptul Rocks a fost creat pentru cei care cauta libertatea personala dincolo de cararile batute, dincolo de peisajul urban. Senzaţia speciala de libertate personala este subliniata şi mai mult de aspectul sau cabrio şi acoperişul textil. Panza acopera toata lungimea şi laţimea acoperişului, pana la montantul spate.

“Cu un design si mai indraznet decat al oricarui alt Adam, Rocks este o demonstratie impresionanta a cat de mult potential pentru individualizarea ofera noul nostru model de lifestyle, inca de la lansarea sa pe piata. Acesta combina duritatea unui crossover cu condusul cool in aer liber”, spune Malcolm Ward, Director, Şef Design Opel/Vauxhall. Descriind rationamentul din spatele celui mai nou concept Opel, el explica: “Ca simbol al clienţilor axaţi pe fashion, soferi activi care doresc sa iasa din multime, Adam Rocks este doar unul dintre raspunsurile posibile la intrebarea despre ce noi direcţii de dezvoltare pot fi deschise pentru aceasta maşina absolut unica – si altele vor urma”.

 

Adaugă un comentariu