PARIS 2014: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S – Primele imagini teaser

Mitsubishi a publicat doua imagini teaser cu viitorul Outlander PHEV Concept-S, prototip care va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conform oficialilor niponi, noul Outlander PHEV Concept-S va sosi cu o serie de modificari exterioare si cu cateva imbunatatiri la nivel interior.

In ceea ce priveste sistemul de propulsie, oficialii Mitsubishi au fost zgarciti cu informatia. Coform zvonurilor, acelasi sistem intalnit pe actualul Outlander PHEV va fi preluat si de Outlander PHEV Concept-S.

Citeste si: Mitsubishi Outlander PHEV – Primul SUV plug-in hibrid de serie

mitsubishi outlander phev concept-s

Asa cum deja stiti, Mitsubishi Outlander PHEV are o arhitectura bazata pe propulsia electrica. Modelul nipon dispune de doua motaore electrice, pozitionate in apropierea puntilor care ofera cate 82 CP fiecare. In dreptul cuplului motor, notam 137 Nm pentru propulsorul frontal si 195 Nm pentru agregatul posterior.

Alaturi de cele doua motoare electrice, Mitsubishi Outlander PHEV vine cu un agregat conventional de 2,0 litri capabil sa dezvolte 121 CP si 190 Nm. Acesta are rol de generator pentru incarcarea din mers a bateriei, cat si de tractiune, antrenand puntea fata printr-o transmisie directa.

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

 

Adaugă un comentariu