PARIS 2014: Opel Adam S va fi expus in capitala Frantei

Noua vedeta sport a producatorului Opel poarta denumirea de Adam S.

Asa cum era normal, acesta va deveni varful de gama in ceea ce priveste portofoliul lui Adam si va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Paris. O versiune studiu a lui Adam S a fost deja expusa la inceputul anului, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

 

Design Opel Adam S

La nivel exterior, Opel Adam S dispune de o buza pentru spoilerul fata, de protectii pentru pragurile laterale si de o bara de protectie spate extinsa cu o teava de esapament cu accente sportive. Conform oficialilor Opel, noul Adam S va fi disponibil in 10 culori de caroserie si patru combinatii pentru plafon.

Citeste si: Opel Adam Rocks – Primele impresii de la volan

Designul sport este completat de eleronul spate pozitionat deasupra lunetei si de logo-ul Adam S de pe montantii C. Mai mult decat atat, clientii pot opta si pentru o personalizare grafica speciala care poate fi implementata pe plafon si caroserie.

Pentru ca Adam S respira sportivitate, inginerii au montat un sistem de directie performant si un set de frane OPC S.

opel adam s

Interior Opel Adam S

La interior, soferul si pasagerul din dreapta pot opta pentru patru versiuni diferite de scaune, inclusiv pentru cele Recaro. Tot la nivelul habitaclului gasim o serie de accesorii imbracate in piele de culoare neagra si rosie, iar iluminarea instrumentelor de bord si a portierelor poate fi personalizata in rosu si alb.

Motorizare Opel Adam S

Sub capota, noul pocket rocket din Russelsheim vine cu un motor de 1,4 litri Turbo Ecotec capabil sa produca 150 CP si 220 Nm. In compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte, Adam S poate accelera de la 0 la 100 km/h in 8,5 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 200 km/h.

Unitatea de pe Adam S dispune de tehnologia Start/Stop, iar consumul in regim mixt anuntat de producator este de 6,4 litri de carburant pentru 100 de kilometri. Emisiile de CO2 sunt si ele decente, ajungand la 149 de grame de CO2 per kilometru.

Adaugă un comentariu