PARIS LIVE – Standul Suzuki – Vitara si S-Cross

Standul Suzuki din cadrul Salonului Auto de la Paris a avut o noutate cu totul si cu totul speciala. Vorbim despre Suzuki Vitara, un model complet nou care si-a pastrat pedigree-ul de SUV 4×4.

La nivel exterior, Suzuki Vitara vine cu un design nou, modern si tineresc. In premiera, este oferita posbilitatea personalizarii combinatiilor de culori, atat la exterior, cat si la interior. Pachetele de accesorii Urban si Rugged, permit viitorilor clienti sa adauge un plus de unicitate modelului lor.

Noul Vitara masoara 4,175 mm in lungime, 1,775 mm in latime si are o inaltime de 1,610 mm. Multumita ampatamentului de 2,500 mm si a unei garde la sol de 185 de mm, modelul nipon promite performante bune pe orice fel de teren.

Noul Suzuki Vitara va sosi cu doua motoare de 1,6 litri. Cel pe benzina se lauda cu 120 CP la 6.000 rpm si 156 Nm, iar unitatea diesel se lauda tot cu 120 CP, de aceasta data ei fiind livrati la 3.750 rpm. Fanii benzinarului vor putea alege intre o cutie manuala cu 5 trepte sau una automata cu 6 rapoarte, in timp ce unitatea diesel va putea fi comandata doar alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Suzuki Vitara va fi disponibila alaturi de tehnologia ALLGRIP 4WD. Aceasta promite economie de combustibil in modul Auto, in timp ce modurile Sport, Snow si Lock vine cu personalizari in functie de terenul pe care se ruleaza. Noul Suzuki Vitara va intra pe linia de productie a uzinei din Ungaria la inceputul lui 2015.

Adaugă un comentariu