Campionatul Național de Karting al României – Etapa I

Campionatul Național de Karting al României a debutat weekend-ul trecut pe circuitul AMCKart din Tunari, județul Ilfov. Dacă sâmbătă, în antrenamente și calificări, temperaturile au fost mai scăzute, duminică toate manșele s-au disputat pe o vreme caniculară.

La clasa Promo BB, dedicată piloților cu vârste între 5 și 7 ani, câștigător a fost Kiss David, urmat de Andreea Denisa Mureșan și de Eric Enache. La clasa Pufo, dedicată celor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, Mihai Șuteanu și-a adjudecat victoria, urmat de Vlad Ceanga și Remus Mihnea.

campionatul national de karting al romaniei (5)

Clasa Mini, segmentul dedicat piloților între 9 și 12 ani, a fost una foarte disputată, iar la final, David Șerban a ieșit învingător. La clasa KFJ, cel mai rapid pilot din calificări a reușit să se impună și în final. Vorbim despre Daniel Vasile, pilotul Real Racing. Podiumul a fost completat de Alexander Prelea de la JMS Performance și de Nicholas Pascu, membru CSSK.

KZ2 este cea mai rapidă și spectaculoasă clasă din cadrul Campionatului Național de Karting al României și se adresează piloților cu vârste de peste 15 ani. Aldrin Opran, Simeon Simeonov și Andrea Raimondi sunt ocupanții podiumului.

Campionatul Național de Karting al României – Cupa Presei

Tot în cadrul etapei de duminică a avut loc și Cupa Presei la Karting. 10 jurnaliști de la diverse publicații de profil din țară s-au aliniat la start. Dragoș Craiovan, redactorul-șef Auto Bild România, și-a adjudecat plecarea din pole-position.

campionatul national de karting al romaniei (4)

La finalul cursei, podiumul a fost monopolizat de redactorii Auto-Bild. Pe primul loc s-a clasat Dragoș Craiovan, urmat de Cornel Șocariciu și Cristian Agatie.

Adaugă un comentariu

Articole similare