Adi Teslovan debutează în clasa RC2N cu locul doi la Raliul Brașovului

Echipajul compus din Adi Teslovan si Vajk Imre Cseh a luat startul în forță în a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri din 2021, unde s-a clasat pe a doua poziție a podiumului. Echipa susținută de Borsec concurează anul acesta alături de un Mitsubishi Lancer la clasa RC2N.

“Un start de sezon bun pentru noi cu un loc 2 la RC2N, clasa în care vom concura anul acesta. Raliul Brașovului nu s-a dezmințit nici anul acesta, chiar dacă nu a nins în timpul raliului, a fost o etapă dificilă cu probe a căror suprafață își schimba aderența continuu. Este un rezultat la care nu ne-am așteptat având în vedere problemele pe care le-am întâmpinat la sesiunile de teste premergătoare debutului în noul sezon.”

“Echipa tehnică Omega Motorsport a reușit să pregătească mașina exemplar, iar noi am încercat să ținem un ritm susținut, dar în zona de siguranță, având în vedere faptul că eram la primii kilometri parcurși în regim de cursă. Suntem mulțumiți de rezultatul obținut, nu ne-am așteptat, și este o surpriză chiar și pentru noi.”

Apa minerală naturală Borsec la cei 215 ani pe care îi împlinește anul acesta este partenerul nostru și în acest sezon.

Mulțumim partenerilor care ne susțin și în acest sezon – UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Hofigal, Cipi, Defi, Mobil 1 prin Star Lubricants, Set-Prod Com, Interflon și partenerilor media KissFM și Vice România”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu