Raliul Iasului 2017: O etapă extrem de dificilă

Raliul Iasului 2017, a șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, a fost una dintre cele mai dificile din acest an pentru echipajul susținut de Borsec și format din Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh. 

Raliul Iasului 2017 a fost penultima etapă din această ediție a Campionatului. Nu mai puțin de 68 de echipaje s-au aliniat la startul competiției, care a inclus nouă probe speciale. Pentru chipajul susținut de Borsec și format din Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh, etapa de la Iași a fost una extrem de dificilă din cauza unei probleme tehnice care s-a făcut simțită încă de la shakedown, înaintea începerii probelor propriu-zise.

În aceste condiții, prima zi a fost compromisă, cei doi fiind nevoiți să abandoneze imediat după startul primei probe speciale după ce problema tehnică semnalată anterior a recidivat. Din fericire, ghinionul primei zile nu s-a repetat și în a doua zi a competiției, Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh reușind în final un rezultat mulțumitor.

„Reîntorși a doua zi sub regula “Super Rally”, am reușit să încheiem ziua secundă cu un ritm foarte bun, câștigând “power stage-ul” la clasa automobilelor cu două roți motrice și un loc trei conjunctural la clasa 5, chiar dacă pe prima buclă am avut o problemă cu setup-ul’ suspensiei, în urma căreia am fost foarte aproape de o ieșire în decor pe prima trecere de pe Dobrovăț – a declarat Adrian Teslovan la finalul Raliului Iașului.

„Trecând peste toate, ne bucurăm foarte mult că am început să creștem ritmul din ce în ce mai mult, și mai ales faptul că ne simțim foarte bine “în” și mai ales “cu” Citroën-ul DS3 R3 Max. Mulțumim partenerilor UniCredit Leasing, Borsec, Cipi, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, Prodia, Infinit, Pigna, KissFm, Vice, City Grill, și, nu în ultimul rând, echipei tehnice Omega Motorsport. Ne vedem la Sibiu în octombrie la “UniCredit Leasing Rally”, a mai adăugat pilotul susținut de Borsec.

Foto/video – Rallyphoto.ro

Adaugă un comentariu