DTM 2014: Mattias Ekstrom castiga la Hockenheim, iar Audi isi adjudeca titlul la constructori

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat s-a desfasurat ultima etapa din acest sezon de DTM. Asa cum deja stiti, titlul in dreptul pilotilor a fost adjudecat in urma cu doua etape de Marco Wittmann (Germania/BMW).

Astfel, singurul clasament deschis a fost cel al constructorilor, iar Audi trebuia sa inscrie cu mai multi piloti pentru a reusi. Zis si facut. Constructorul din Ingolstadt a reusit sa isi adjudece toate cele trei locuri ale podiumului prin Mattias Ekstrom, Mike Rockenfeller si Jamie Green. Primul pilot BMW din clasamentul de etapa a fost Wittmann, neamtul sosind pe pozitia cu numarul 5.

In urma acestei etape bune, Audi reuseste sa puna mana pe titlul constructorilor cu 411 puncte. Pe doi s-a clasat BMW cu 380 de punte, iar pe trei a incheiat Mercedes-Benz cu 219 puncte.

In dreptul pilotilor, pe doi la general se afla Mattias Ekstrom, iar pe trei Mike Rockenfeller. In clasamentul pe echipe, pe prima pozitie a incheiat BMW Team RMG cu Wittmann si Martin, pe doi se afla Audi Sport Team Abt Sportsline cu Ekstrom si Molina, iar pe trei a incheiat sezonul echipa Audi Sport Team Phoenix cu Rockenfeller si Scheider.

Adaugă un comentariu