Florin Tincescu obține primele puncte în Junior ERC

Echipajul format din Florin Tincescu și Sergiu Itu a reușit să puncteze în Junior ERC, în cadrul etapei din Irlanda. Cei doi au avut la dispoziție un Peugeot 208 R2, iar la finalul celor două zile de concurs au reușit să se claseze pe locul opt.

Juniorii NRA au avut de parcurs 18 probe speciale și un total de peste 215 kilometri. “Este primul nostru raliu cu modelul Peugeot 208 R2 și vine imediat după ieșirea noastră în decor de la Brașov. Vom aborda această primă etapă cu atenție și vom încerca să acumulăm cât mai multă experiență aici”, a declarat Tinescu la startul etapei din Irlanda.

Vineri s-au desfășurat 8 probe speciale, iar la finalul zilei, echipajul Tincescu – Itu s-a clasat pe locul nouă în clasamentul juniorilor. Sâmbătă, cei doi au avut un parcurs constant și echilibrat, iar la final au încheiat pe locul opt în clasamentul Junior ERC și pe nouă în ERC3.

“A fost o zi lungă și extrem de dificilă. Am avut mici probleme cu frânele astăzi, dar în rest totul a fost ok și sunt foarte bucuros că am ajuns la sosire. Mașina a mers excelent și am învățat multe despre comportamentul ei pe asfalt. Am avut două mici ieșiri în decor, dar am revenit și am continuat fără probleme. A fost o experiență incredibilă și am învățat multe lucruri care mă vor ajuta în viitor”, a declarat Florin Tincescu la finalul Circuit of Ireland.

Sursa | AutoRally

Adaugă un comentariu