Raliul Aradului 2017: Alegeri dificile pentru echipajul susținut de Borsec

A treia etapă a Campionatului Național de Raliuri a marcat trecerea pe macadam în acest sezon. Echipajul susținut de Borsec a obținut un rezultat bun, în ciuda alegerilor neinspirate în a doua zi de concurs.

Campionatul Național de Raliuri Dunlop a continuat, în weekendul 2-3 iunie, cu a treia etapă, desfășurată la Arad. Raliul Aradului, care a marcat trecerea pe macadam în stagiunea 2017, are o valoare importantă pentru motorsport, întrucât reprezintă o etapă comună a Trofeului European de Raliuri (FIA – ERT), Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național de Rally 2 și Campionatul Național de Raliuri Istorice.

Echipajul susținut de Borsec, format din Adrian Teslovan și Vajk Imre Cseh, continuă parcursul bun din primele două etape ale campionatului, reușind un rezultat „mulțumitor, după cum a declarat pilotul Adrian Teslovan.

„Prima etapă de macadam din acest sezon, o etapă care îmi place în mod special, cu niște probe superbe, unele dintre ele de viteză și altele extrem de tehnice. Ceea ce ne bucură extrem de mult este faptul că am început să creștem ritmul de la etapă la etapă, la Arad ne-am simțit extrem de bine în mașină, singura sincopă a fost alegerea greșită a anvelopelor pe prima buclă a celei de a două zile de concurs, dar trecând peste toate, am obținut un rezultat mulțumitor, locul doi la două roți motrice și locul 2 la clasa 5. A fost un weekend călduros cu temperaturi de peste 30 grade resimțite la aproximativ 60 în automobilul de concurs, așa că apa minerală naturală Borsec a fost un element extrem de important în ecuația cursei. Ne vedem la Bacău pe 16-17 iunie. Dorim să le mulțumim partenerilor pentru susținere: UniCredit Leasing, Borsec, Cipi, Star Lubricants-Mobil 1, Defi, SET Prod-Com, Interflon, Omniasig Vienna Insurance Group, Pigna, Prodia, partenerilor media Kiss FM și Vice și, nu ultimul rând, echipei tehnice Omega Motorsport conduse de inginerul George Șerban și Mihai Dobre.

Într-o altă competiție automobilistică importantă, Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3) s-a clasat la Brașov pe locul opt în a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, cu un timp general de 04:55. Este o performanță remarcabilă pentru pilotul bucureștean, având în vedere concurența reprezentată de piloții experimentați aflați la startul cursei cu mașini mai puternice decât modelul Porsche pilotat de el.

„Mă bucur mult de participarea la etapa de Viteza în Coastă de la Brașov, unde întotdeauna publicul vine în număr foarte mare și atmosfera este extraordinară! Rezultatul obținut m-a surprins plăcut, iar, dacă la începutul etapei consideram că o clasare în primele 10 locuri ale clasamentului general ar fi foarte bună, obținerea locului 8 în clasamentul general și a locului 3 la categoria GT (tracțiune spate) mă satisfac pe deplin’, a declarat Alexandru Pițigoi.

Adaugă un comentariu