Raliul Dakar 2015 – Etapa 9 – Nani Roma câștigă prima probă din acest an

Etapa cu numărul 9 din cadrul Raliului Dakar 2015 s-a încheiat tot cu victoria unui echipaj MINI. Nani Roma se impune pe cei 451 de kilometri de probă specială desfășurată între localitățile Iquique şi Calama.

Pe poziția secundă a sosit Nasser Al-Attiyah cu o întârziere de 6 minute și 27 de secunde, în timp ce pe trei sosește Chicherit. La general, quatarianul Al-Attiyah continuă să se mențină pe prima poziție cu o diferență de 23 de minute și 58 de secunde față de Giniel de Villiers. Pe locul trei la general se afla același Yazeed Al-Rajhi.

Citește și: Yazeed Al-Rajhi se impune, iar Nasser Al-Attiyah rămâne lider la general

Echipajul Spataro – Lozada care concurează la bordul unui Renault Duster a încheiat etapa 9 pe poziția 12, reușind astfel să urce în clasamentul general până pe locul 23.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Moto

La clasa moto, câștigătorul probei cu numărul 9 a fost Rodriguez, urmat de Gonclaves și de Coma. Același Coma se află în fruntea clasamentului general, urmat de Gonclaves și de Quintanilla.

Citește și: Etapa 7 – Orlando Terranova se impune, iar Al-Attiyah rămâne lider

Mani Gyenes, singurul pilot român rămas în Raliul Dakar 2015 a terminat etapa pe poziția 24 și reușește să ocupe același loc și în clasamentul general.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Quad și Camioane

La clasa Quad, proba cu numărul 9 a fost adjudecată de Gallegos Lozic, urmat de Sonik și de La Fuente. La general, polonezul Sonik se află pe prima poziție, urmat de Casale și La Fuente.

Citește și: Etapa 6 – Nasser Al-Attiyah își consolidează fotoliul de lider

La clasa Camioane domnianția rușilor continuă. Prima poziție a etapei a fost ocupată de echipajul Mardeev – Belyaev – Svistunov, urmat de Nikolaev – Yakolev – Akhmadeev și de De Rooy – Rodewald – Damen.

Sursa | Dakar

Adaugă un comentariu