Primul podium al anului pentru echipajul 83 – Cum a fost Raliul Iașului pentru pilotul partener al Auto Bild, Adrian Grigore?

Ediția cu numărul 35 a Raliului Iașului a adus primul podium al anului pentru echipajul 83, format din Adrian Grigore și Marcus Andreoiu.

Pilotul partener al revistei noastre, Adrian Grigore, s-a întors de la Iași cu puncte valoroase în economia campionatului și cu primul podium al acestui sezon. Revenirea din pauza competițională s-a făcut pe macadam și a venit după două raliuri derulate pe asfalt.

Începând cu etapa de la Iași, Adrian Grigore îl va avea alături pe Marcus Andreoiu. Cei doi au mai alergat împreună și în alte etape de-a lungul timpului, dar acum au hotărât să colaboreze pentru un sezon întreg.

Echipajul 83 și-a confirmat setările la shakedown, dar suprafața înșelătoare a primei probe a raliului a dus o mică pierdere de secunde. La încheierea primei zile a raliului, cei doi erau pe cea de-a doua poziție a clasei RC2N.

Traseul a fost la fel de înșelător pentru mai multe echipaje, acest raliu având mai multe abandonuri care vor lăsa facturi lungi la service. Cei doi membri ai echipajului 83 au reușit să își păstreze poziția și în cea de-a doua zi a raliului, până la finalul raliului.

Primul podium din 2019 vine după multe curse în care au întâmpinat probleme tehnice care nu au ținut de planurile de acasă. Așa e în motorsport!

Adrian Grigore este pilotul partener al Revistei Auto Bild România. Tot el ne-a invitat să susținem proiectul Ora de Educație Rutieră la Liceu, care va continua cea de-a doua fază a anului din toamnă.

Adaugă un comentariu