Rezumat de campionat pentru Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh

Sezonul din 2021 al Campionatului Național de Raliuri a fost plin de provocări pentru echipajul format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh. Chiar și așa, perseverența și priceperea de care a dat dovadă echipa susținută de Borsec a adus rezultatul mult visat.

“Un 2021 cum ne-am așteptat! Campioni Naționali la clasa RC2N și Campioni Naționali la clasa RC2N în Campionatul Național de asfalt.

Am pornit la drum în acest sezon fără să avem vreun reper privind ce ritm vom avea pe probele speciale. După prima etapă de la Brașov ne-am dat seama că putem să fim acolo în față și că putem încerca să intrăm în luptă pentru titlu la clasă.

A fost un sezon lung cu foarte multe provocări din toate punctele de vedere, un calendar cu multe etape și un buget limitat care nu ne permitea prea multe greșeli. A fost un efort imens din partea tuturor, atât al echipei tehnice cât și al nostru, eu fiind implicat și în susținerea fiicei mele Alexandra care la doar 15 ani performează și ea în 2 ramuri de motorsport și, mai mult, am organizat și o etapă de Viteză în Coastă la Harghita – Băi. Nu a fost ușor, dar suntem mulțumiți de tot ce am realizat.

Două titluri naționale la clasă, o clasare pe podium în clasamentul open asfalt și o clasare pe poziția a 4-a în clasamentul general absolut la final de sezon, iar pentru Alexandra locul 3 în clasamentul fetelor în Campionatul Național de Slalom Paralel cu doar 3 participări din totalul de 5 etape și poziția a 4-a din 11 sportivi la clasa Pocket Rocket N1, fiind singura fată în Campionatul Național de Time Attack, sunt rezultatele cu care ne mândrim.

A fost un sezon plin de trăiri din toate punctele de vedere, un sezon cu rezultate pe care nu visam să le atingem, ne-am concentrat foarte mult în zona de pregătire, și mai ales pentru a înțelege mașina din toate punctele de vedere și probabil de aici au venit și rezultatele.

Am avut parte și de o situație total neplăcută, am pierdut un prieten bun și unul dintre oamenii de suflet ai acestui sport, mai exact pe Adrian Răspopa, un eveniment care m-a marcat profund. Din 9 etape la care am participat, am reușit 7 clasări pe prima poziție și 2 clasări pe poziția secundă precum și 3 podiumuri în clasamentul general absolut. Mulțumim partenerilor noștri – UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants, Rotte Group și Omega Motorsport pentru toată susținerea și încrederea acordată, ne revedem în 2022″, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Foto: MIHAI ȘTEȚCU/SZABO ATTILA/FLAVIUS CROITORU/BALAZS ATTILA

Adaugă un comentariu