Simone Tempestini câștigă Raliul Iașului 2015 și devine campion național în această stagiune

Simone Tempestini și-a adjudecat Raliului Iașului și devine, totodată, campiona național absolut al României cu doar o etapă înainte de finalizarea sezonului.

Este primul titlul de campion național absolut din cariera sa și devine cel mai tână câștigător din istoria CNR. Deținătorul fostului record a fost Vali Porcișteanu.

Pe locul secund al etapei de la Iași s-a clasat Marco Tempestini, iar pe locul trei al podiumului a terminat Gergo Szabo. Maghiarul celor de la BCR Leasing Rally Team reușește astfel să urce pe poziția secundă a clasamentului general.

Edwin Keleti a terminat stagiunea de la Iași pe poziția a patra a clasamentului general. Acesta se află pe trei la general, la doar 1,6 puncte în spatele lui Szabo.

La două roți motrice învinge Adrian Răspopa, în timp ce Thomas Abraham își adjudecă Trofeul Iași Flat Out, reușind cea mai bună performanță pe săritoarea de la Doborvăț.

La Cupa Dacia, Adrian Drăgan termină în fața lui Norbert Maior, iar în Cupa Suzuki, Vlad Cosma încheie raliul în fața lui Ardelean și a lui Chiriguț.

Adaugă un comentariu