Renault ZOE poate fi cumpărat în România cu noul motor electric R110

Renault lansează un nou motor electric, R110, care va echipa versiunea 2018 a modelului ZOE. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, motorul R110 este disponibil pe nivelul de echipare INTENS. Noua versiune promite o autonomie reală de 300 km, precum și performanțe îmbunătățite.

Polițiștii ne atrag atenția! Încep să dea amenzi șoferilor care UITĂ să facă acest gest

De ce vinde ANAF mașini care au costat 50.000 euro cu preț de Logan second. Cine prinde aceste oferte?

Motorizarea de 80 kW, R110, dezvoltă 12 kW suplimentari față de R90 și păstrează aceeași greutate. Noul motor o capacitate mai mare de accelerare  cu un câștig de aproape 2 secunde la 80-120 km / h. Îmbunătățirea reprizelor conferă un plus de confort la viteze mai mari.

Ca evoluție a motorului R90, R110 păstrează eficiența energetică și dinamismul la viteză redusă, prin livrarea unui cuplu maxim de 225 Nm.

R110, este primul motor electric Renault omologat conform protocolului WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – protocolul care înlocuiește sistemul de omologare NEDC). Conform rezultatelor obținute, ZOE anunță o autonomie reala de 300 km în utilizarea urbană și extra-urbană.

Versiunea 2018 a modelului are, de asemenea, un design mai modern, oferind o nouă culoare de caroserie: “Violet Blueberry”. Pe nivelul de echipare “INTENS”, clienții pot opta pentru un nou pachet exclusiv „Violet Pack Blueberry' care include detalii de interior şi de exterior în tonuri violet. Acestea sunt prezente pe următoarele elemente: planșa de bord, aeratoare, schimbătorul de viteze, difuzoare, precum și pe cusături și pe țesătura scaunelor.

Renault ZOE cu motorul electric R110 este disponibil în nivelul de echipare INTENS la prețul de 35 150 € (TVA inclus) pe piața din România.

Adaugă un comentariu