Citroen DS3 WRC: Cabral, copilotul lui Hirvonen pentru o zi

Cabral a fost copilotul lui Mikko Hirvonen in cadrul unei probe speciale ce a avut loc chiar inaintea Raliului Frantei. Vedeta autohtona l-a inlocuit pentru o zi pe Jarmo Lehtinen, copilotul alaturi de care vicecampionul mondial de raliuri concureaza in Campionatul WRC inca din 2002.

Este un vis devenit realitate. Mi-am dorit in fiecare an sa ajung in cea mai buna masina din Campionatul Mondial de Raliuri si acum am reusit. Nici chiar mie nu-mi vine sa cred asta', a spus Cabral inainte de a urca in cockpitul Citroën-ului DS3 WRC.

Sesiunea de teste a precedat Raliul Frantei, cursa de casa pentru Citroën, etapa in care echipa poate obtine cel de-al optulea titlu mondial la constructori si al doilea pentru modelul DS3 WRC. Nu a fost chiar un test in adevaratul sens al cuvantului pentru Raliul Frantei, dar mi-a placut ca am avut ocazia sa mai parcurg cativa kilometri pe asfalt. Am mers exact ca in cursa si sper ca i-a placut lui Cabral sa fie copilotul meu la acest test', a spus si Mikko Hirvonen, pilotul Citroën Racing.

Experienta a fost cu totul si cu totul ravasitoare. Pe cuvant. De la accelerarea complet dementa si pana la franare, de la sinele pe care ai impresia ca merge masina si pana la siguranta cu care parca se joaca pilotul, de la G – urile care te asalteaza la fiecare manevra si pana la senzatiile totalmente salbatice… totul te nauceste complet. Am mers cu masini de 750, 850 si 1.300 de cai putere si va spun ca dinamica si senzatii cum are DS3 WRC-ul asta n-am mai trait niciodata', a spus Cabral la finalul testului cu Mikko Hirvonen.

Adaugă un comentariu