40 de secunde relevante despre cum se conduce în România. A depășit 3 TIR-uri consecutiv și ce a urmat e incredibil | VIDEO

Pe lângă șoselele proaste, educația rutieră este una dintre cele mai mari probleme când vine vorba despre condusul la români. Șoferii de la noi sunt teribiliști și se expun făcând depășiri la limită.

Un conducător auto a filmat mai multe depășiri efectuate la limită care s-ar fi putut termina trafic. În imagini se poate vedea conducătorul unui Duster care este aproape de un impact frontal după ce depășește trei TIR-uri consecutiv.

Uite cum se fac de râs pe zapada mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

Ce riști din punct de vedere legal dacă faci drifturi pe zăpadă?

Apoi, șoferul unei Dacia Dokker depășește o dubă și un alt automobil, deși din față vine un TIR. Doar câțiva metri au lipsit pentru ca cele două mașini să nu intre în coliziune.

“Ăștia suntem, cu ăștia ne ‘chinuim’”, a notat cu dezamăgire la explicația filmulețului cel care a realizat înregistrarea.

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

Postat pe Youtube în urmă cu câteva zile, înregistrarea a adunat puțin peste 1000 de vizualizări. Mai jos, 40 de secunde relevante despre modul haotic în care se se conduce în România.

Adaugă un comentariu