Cel mai tare șofer-pasager! Un instructor a fost filmat în timp ce coducea mașina de pe scaunul din dreapta | VIDEO

Așa instructori, așa șoferi. Cam asta ar putea fi concluzia după ce un instructor de la Constanța a fost filmat în timp ce conducea automobilul de școală de pe scaunul din dreapta.

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost surprins de o cameră de luat vederi în timp ce conducea o maşină de pe scaunul din dreapta, iar pe scaunul şoferului nu se afla nicio persoană.

Ce riști din punct de vedere legal dacă faci drifturi pe zăpadă?

Uite cum se fac de râs mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

Filmulețul cu instructorul curajos a fost făcut sâmbătă, pe data de 24 februarie. Poliția s-a autosesizat după ce filmulețul a apărut pe Internet.

Pentru fapta sa, innstructorul inconștient riscă să fie sancţionat contravenţional „pentru lăsarea liberă a volanului în timpul mersului’. Și cel mai probabil, bărbatul va rămâne fără clienți.

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

De ce alimentezi unele mașini pe stânga și altele pe dreapta? AFLĂ AICI

    Ciprian says:

    Îi facem pe toți cu de astea..cum spunea un învățat contemporan, Puya, Romania = Vestu’ Sălbatic. Asta da știre….. Condamnabil dar nu găsești așa ceva în Europa…..

    syelly says:

    Asta se numeste dexteritate,Nu vad de ce ar trebui sanctionat.

Adaugă un comentariu

Articole similare